La CUP, ICV-EUiA i ERC reclamen a CiU presentar una Proposició de Llei conjunta per crear la Vegueria del Penedès

Els grups parlamentaris d’ERC, ICV-EUIA i CUP han demanat a CiU fer un front comú per defensar la Vegueria del Penedès, després d’haver-se reunit al Parlament de Catalunya amb la Plataforma Vegueria Penedès (PVP).

ERC, ICV-EUiA i CUP, d’acord amb el membres de la PVP, considerem que és amb la màxima unitat possible que la proposta tindrà més recorregut al Parlament.

Per aquest motiu, ERC, ICV-EUIA i CUP demanem a CIU que retiri del Registre del Parlament la Proposició de llei que va presentar el dia 7 de maig de manera unilateral –sense avisar la resta de grups ni donar-los opció a signar-la- i s’avingui a presentar-ne una de nova, oberta a la signatura de tots els grups parlamentaris que ho desitgin, atès que només amb consens crearem la vegueria del Penedès.

Així mateix, denunciem que, a les portes de les eleccions municipals, CIU hagi utilitzat de forma electoralista una qüestió que requereix la màxima unitat possible.

En cas que CIU no retiri la seva Proposició, ERC, ICV-EUIA i CUP n’entrarem una de nova al Registre del Parlament el més unitària possible, perquè entenem que servirem millor el Penedès i els seus habitants des de la unitat.

Vegueria Penedès,
13 de maig de 2015


Denunciem que, a les portes de les eleccions municipals, CIU hagi utilitzat de forma electoralista una qüestió que requereix la màxima unitat possible.